Tisdagen 16/10

Tisdagmorgon vaknade jag vid 8-tiden, pigg och utvilad.
Jag fick mina 8 timmars sömn så jag kunde med gott samvete resa mig upp och se fram emot en härlig dag.

En dag som självklart började med frukost, på Bosöns restaurang.
Jag ska nämligen tävla nu till helgen den 21 oktober, då lyxar jag till mitt liv lite och äter nästan alla måltider på Bosön.
Gott, nyttigt , serverat och inget stress.

Kl 10.00 började jag köra frivändningar, marklyft och allt vad det heter med hjälp av Gustav.
En hemsk duktig pedagogisk tränare som jag uppskatar mycket .
Han är en perfektionist, vilket passar mig utmärkt.
Han kör med mig till jag utför övningar rätt och ser samtidigt till att kroppen inte får onödig stryk.
Ett härligt pass på en timme.

Lunch på Bosön  11.20
Sen började dagens första lektion 12.30 på Bosön (Jag pluggar till Idrottskonsulent)

Sista lektionen skulle börja kl 14.00 men det blev inställt, jag passade på gå hem ( som är ca 4 minuter från skolan) för att få lite sömn, vila och mat innan träningen.

Bjj passet började kl 17.00-18.30
Endorfiner bara sprutade ut i kroppen, det kändes bra att träna och jag var riktigt på hugget.
Dock tyckte jag att vi körde för många tekniker.
Jag ville köra mer sparring , en tanke som jag måste ha sagt högt.
 För att på slutet fick  jag slita och känna på allt vad sparring innebär: Svett, tårar men också glädje :)
Jag, Jennifer och Ella körde tillsammans mycket och det är mer än toppen att kunna ha två stycken stora kvinnliga talanger att köra med.
Både Jennifer och Ella har många fina medaljer inom BJJ och SW ( submission wrestling) med all rätt att skryta.

Efter passet skulle vi tre åka hem till två andra tjejer som brukade träna på Hilti för att ha tjejkväll.
På vägen till de så snackade vi om våra förberedelser inför Scandinavian Open Bjj..
På SKOJ och allvar pratade vi om att fixa manakyr, solning, frisyr och så vidare...

Ja vad ska jag säga... alla har vi olika sätt att förbereda oss :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0